Rólunk

Gyorsaság, hatékonyság, azonnali megoldások!

Tudjuk, hogy egy meghibásodott alkatrész miatt kieső minden egyes perc pénzveszteségben mérhető. Velünk elkerülheti vagy minimalizálhatja ezt a veszteséget. A RapidAgro célja, hogy korszerű és gazdaságos talajművelést, vetést, permetezést, így biztonságosabb termelést tegyen lehetővé, idő- és költségmegtakarítás mellett.

Úgy alakítottuk ki a szolgáltatásainkat és a kínálatunkat, hogy a lehető leggyorsabb, legjobb megoldást kínáljuk Önnek! A mezőgazdaságban, gazdálkodásban szerzett tapasztalatunkat ötvöztük az online megoldásokkal. Így webshopunkból gyorsan és költséghatékonyan, az ország bármely részéről megrendelheti a szükséges gépalkatrészeket, munkagépeket, melyek akár 24-72 órán belül megérkeznek Önhöz. 

A webshop kínálatát rugalmasan bővítjük az igényeknek megfelelőn, így ha a szükséges alkatrészt, talajmunkagépet most nem találta meg, jelezze nekünk, és beszerezzük Önnek.  Örömmel vesszük, ha akár személyesen, akár online megosztja velünk tapasztalatait, hogy mi még inkább az Ön igényeinek megfelelőn alakíthassuk szolgáltatásainkat.

Ne vesztegesse drága idejét, válassza a RapidAgrót!

 

5 érv, hogy miért a RapidAgro!

  • megbízható beszállítók 
  • 24-48 órás kiszállítás 
  • összehasonlítható, kedvező árak
  • kényelmes, idő és pénztakarékos vásárlás 
  • piaci igényekre szabott, rugalmasan bővülő kínálat

 

Ha meg szeretné ismerni csapatunk tagjait, kattintson a Csapatbemutatás menüpontra.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy ne maradjon le akcióinkról!
Kérdezze Rapid Antit!

Tanácstalan?
Elbizonytalanodott valamiben?

Rapid Anti, a szakértő, válaszol Önnek!

Rólunk mondták

Az önöknél megrendelt termékkel nagyon meg vagyok elégedve! Az oldalukon szereplő kép egyezik a termékkel, kellőképpen visszaadja annak valódiságát. A termék kifogástalan és nagyon jó minőségű. A kiszállítás gyors és pontos. Az oldalukon a rendelési folyamat egyszerű, gyors, áttekinthető. Összegezve nagyon elégedett vagyok a termékkel és az önök munkájával is.

Köszönettel: Szimándli Zsolt

Mikor először hallottam a RapidAgro Kft-ről, még nem is gondoltam, hogy egy ilyen felkészült csapattal van dolgom. Mikor jelezték a fiúk, hogy kiváló minőségű demo gépeket is forgalmaznak, rögtön kértem tőlük ajánlatot, mert éppen vetőgép vásárlás előtt álltam. Jelenleg a RapidAgrotól vásárolt Horsch Pronto 6DC elégedett tulajdonosa vagyok.

Rigó András, mezőgazdasági vállalkozó

5 érv, hogy miért a RapidAgro!
Kövessen minket Facebookon is!
Partnereink
Kapcsolat

+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Elérhetőségek

1064 Budapest, Podmaniczky u 57 2/14
+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfő-Péntek 8-17 óra

Navigáció