Napelem és rakodógép egy pályázatban.

Mi alapján lehet dönteni?

Olyan rendszert érdemes választani, ami a vállalkozás adottságai alapján az Ön területére lett megtervezve és összeválogatva, ennek alapján a legtöbb energiát biztosítja egy évben. Ne olyat válasszon, amit látatlanban küldtek és bárkinek ugyanazt ajánlják. Ez olyan lenne, mintha valaki azt mondaná, tudja mennyi terményt fog adni egy tábla föld anélkül, hogy tudná hol van, hány koronás és hogyan művelik. Arra is gondoljon, hogy nem minden napelemes rendszert tud pályázatban is elszámolni.

Mitől testre szabott egy Önnek szóló ajánlat?

Egy Önnek szóló ajánlat figyelembe veszi hová kerülhet a napelem a leggazdaságosabb kihasználás érdekében. Istállóra, raktárra vagy a földre telepítve. Fontos, hogy nem minden napelemet szabad istálló tetejére telepíteni.

Figyelembe veszi az összes árnyékolási akadályt, ami veszteséget okozhat a napelem termelésében nyáron és főleg ősszel és télen, amikor hosszú árnyékok adódnak. Ma már a komoly ajánlatokban 3D modellen alapuló éves árnyékelemzés van, ami alapján kiszámolják, Önnél mennyi kWh-t fog termelni az erőmű akár hónapokra leosztva. A jól tervezett rendszerben a napelem táblák szűkös helyen is úgy vannak egymáshoz kapcsolva (füzérek, stringek) hogy a közeli árnyékoló Pl. siló árnyéka csak a legkevesebb 1-2% energia veszteséget jelentsen az éves termelésből.

A jól megválasztott helyszínű, tájolású és típusú napelemek és inverterek többet termelnek, kevesebbet kell őket karbantartani és hosszabb élettartamot bírnak. (akár 25 évet)  A jó helyszínválasztásnál a napelemek várható szennyeződésére és vagyonbiztonságára is gondolnak!

Kérje szakértőnk segítségét! Nézze meg a saját szemével milyen egy olyan alapos ajánlat, ami kifejezetten Önnek készült.

Pályázzon velünk rakodógép és napelem rendszer beruházására! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy ne maradjon le akcióinkról!
Kérdezze Rapid Antit!

Tanácstalan?
Elbizonytalanodott valamiben?

Rapid Anti, a szakértő, válaszol Önnek!

Rólunk mondták

Az önöknél megrendelt termékkel nagyon meg vagyok elégedve! Az oldalukon szereplő kép egyezik a termékkel, kellőképpen visszaadja annak valódiságát. A termék kifogástalan és nagyon jó minőségű. A kiszállítás gyors és pontos. Az oldalukon a rendelési folyamat egyszerű, gyors, áttekinthető. Összegezve nagyon elégedett vagyok a termékkel és az önök munkájával is.

Köszönettel: Szimándli Zsolt

Mikor először hallottam a RapidAgro Kft-ről, még nem is gondoltam, hogy egy ilyen felkészült csapattal van dolgom. Mikor jelezték a fiúk, hogy kiváló minőségű demo gépeket is forgalmaznak, rögtön kértem tőlük ajánlatot, mert éppen vetőgép vásárlás előtt álltam. Jelenleg a RapidAgrotól vásárolt Horsch Pronto 6DC elégedett tulajdonosa vagyok.

Rigó András, mezőgazdasági vállalkozó

5 érv, hogy miért a RapidAgro!
Kövessen minket Facebookon is!
Partnereink
Kapcsolat

+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Elérhetőségek

1064 Budapest, Podmaniczky u 57 2/14
+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfő-Péntek 8-17 óra

Navigáció