Rólunk

Gyorsaság, hatékonyság, azonnali megoldások!

Tudjuk, hogy egy meghibásodott alkatrész miatt kieső minden egyes perc pénzveszteségben mérhető. Velünk elkerülheti vagy minimalizálhatja ezt a veszteséget. A RapidAgro célja, hogy korszerű és gazdaságos talajművelést, vetést, permetezést, így biztonságosabb termelést tegyen lehetővé, idő- és költségmegtakarítás mellett.

Úgy alakítottuk ki a szolgáltatásainkat és a kínálatunkat, hogy a lehető leggyorsabb, legjobb megoldást kínáljuk Önnek! A mezőgazdaságban, gazdálkodásban szerzett tapasztalatunkat ötvöztük az online megoldásokkal. Így webshopunkból gyorsan és költséghatékonyan, az ország bármely részéről megrendelheti a szükséges gépalkatrészeket, munkagépeket, melyek akár 24-48 órán belül megérkeznek Önhöz. 

A webshop kínálatát rugalmasan bővítjük az igényeknek megfelelőn, így ha a szükséges alkatrészt, talajmunkagépet most nem találta meg, jelezze nekünk, és beszerezzük Önnek. Emellett telephelyünkön, Rákóczifalván is várjuk partnereinket, ahol a munkagépek és alkatrészek beszerzésén túl, egy kávé mellett szívesen beszélgetünk a legfrissebb újdonságokról, megoldásokról. Örömmel vesszük, ha akár személyesen, akár online megosztja velünk tapasztalatait, hogy mi még inkább az Ön igényeinek megfelelőn alakíthassuk szolgáltatásainkat.

Ne vesztegesse drága idejét, válassza a RapidAgrót!

 

5 érv, hogy miért a RapidAgro!

  • megbízható beszállítók 
  • 24-48 órás kiszállítás 
  • összehasonlítható, kedvező árak
  • kényelmes, idő és pénztakarékos vásárlás 
  • piaci igényekre szabott, rugalmasan bővülő kínálat

 

Ha meg szeretné ismerni csapatunk tagjait, kattintson a Csapatbemutatás menüpontra.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy ne maradjon le akcióinkról!
Kérdezze Rapid Antit!

Tanácstalan?
Elbizonytalanodott valamiben?

Rapid Anti, a szakértő, válaszol Önnek!

Rólunk mondták

Az önöknél megrendelt termékkel nagyon meg vagyok elégedve! Az oldalukon szereplő kép egyezik a termékkel, kellőképpen visszaadja annak valódiságát. A termék kifogástalan és nagyon jó minőségű. A kiszállítás gyors és pontos. Az oldalukon a rendelési folyamat egyszerű, gyors, áttekinthető. Összegezve nagyon elégedett vagyok a termékkel és az önök munkájával is.

Köszönettel: Szimándli Zsolt

Mikor először hallottam a RapidAgro Kft-ről, még nem is gondoltam, hogy egy ilyen felkészült csapattal van dolgom. Mikor jelezték a fiúk, hogy kiváló minőségű demo gépeket is forgalmaznak, rögtön kértem tőlük ajánlatot, mert éppen vetőgép vásárlás előtt álltam. Jelenleg a RapidAgrotól vásárolt Horsch Pronto 6DC elégedett tulajdonosa vagyok.

Rigó András, mezőgazdasági vállalkozó

5 érv, hogy miért a RapidAgro!
Kövessen minket Facebookon is!
Partnereink
Kapcsolat

+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Elérhetőségek

1064 Budapest, Podmaniczky u 57 2/14
+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfő-Péntek 8-17 óra

Navigáció