Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatók adatai

Cégünk, a rapidagro.hu tulajdonosa, (RapidAgro Kft., 5085 Rákóczifalva, Szent László király út 32/a.) számára kiemelt fontosságú a rapidagro.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük, forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz. A kérésének záros határidőn belül (legkésőbb 2 munkanap) eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a rapidagro.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a rapidagro.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai és marketing célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Vonatkozó jogszabályok

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény

 

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a rapidagro.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. A rapidagro.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a rapidagro.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

 

Hivatkozások a rapidagro.hu -ra

Abban az esetben, ha valaki a rapidagro.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén akarja megjelentetni, akkor ki kell kérnie a rapidagro.hu webáruházat működtető cég, a RapidAgro Kft. engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a cégünk, illetve oldalaink, farmjatekokboltja.hu és rapidagro.hu, hírnevének és érdekeinek.

 

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalja hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

 

Adatkezelő adatai:

Név: RapidAgro Kft
Székhely: 5085 Rákóczifalva, Szent László király út 32/a
Cégjegyzékszám: 16-09-015038
Adószám: 24323934-2-16
E-mail cím: info@rapidagro.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-66605/2013

 

Adatfeldolgozó adatai:

Név: Magyar Posta Zrt.
Székhely: Budapest XIII, Dunavirág út 2-6., 2. torony, földszint 8.
Cégjegyzékszám: 01-10-042463
Adószám: 10901232-2-44
E-mail: customer.service@posta.hu

Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Cégjegyzékszám: 3-09-111755
Adószám: 12369410-2-44
E-mail: info@gls-hungary.com

Az adatfeldolgozó a személyes adatokat az áru kézbesítéséhez használja fel, és azokat a kézbesítés megtörténtét követően köteles azonnal megsemmisíteni.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Url: http://naih.hu

Jelen szabályzat rendelkezései 2014. április 20. napján lépnek hatályba.

Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy ne maradjon le akcióinkról!
Kérdezze Rapid Antit!

Tanácstalan?
Elbizonytalanodott valamiben?

Rapid Anti, a szakértő, válaszol Önnek!

Rólunk mondták

Az önöknél megrendelt termékkel nagyon meg vagyok elégedve! Az oldalukon szereplő kép egyezik a termékkel, kellőképpen visszaadja annak valódiságát. A termék kifogástalan és nagyon jó minőségű. A kiszállítás gyors és pontos. Az oldalukon a rendelési folyamat egyszerű, gyors, áttekinthető. Összegezve nagyon elégedett vagyok a termékkel és az önök munkájával is.

Köszönettel: Szimándli Zsolt

Mikor először hallottam a RapidAgro Kft-ről, még nem is gondoltam, hogy egy ilyen felkészült csapattal van dolgom. Mikor jelezték a fiúk, hogy kiváló minőségű demo gépeket is forgalmaznak, rögtön kértem tőlük ajánlatot, mert éppen vetőgép vásárlás előtt álltam. Jelenleg a RapidAgrotól vásárolt Horsch Pronto 6DC elégedett tulajdonosa vagyok.

Rigó András, mezőgazdasági vállalkozó

5 érv, hogy miért a RapidAgro!
Kövessen minket Facebookon is!
Partnereink
Kapcsolat

+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Elérhetőségek

1064 Budapest, Podmaniczky u 57 2/14
+36 20 2969 170
info@rapidagro.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfő-Péntek 8-17 óra

Navigáció